Kia EV6 GT halad az úton

Kia EV6 GT

Erőteljes és merész dizájn

Az erő megtestesítője

Erőteljes forma elegáns részletekkel

A Kia EV6 GT sportos részleteivel és széles, határozott kiállásával a merészség félreérthetetlen szimbóluma az utakon. A szemet gyönyörködtető motorháztető ívétől a dedikált GT rácson és lökhárítón keresztül a határozott vonalvezetésű karosszériáig – ez a crossover egyáltalán nem szégyenlős, bátran felvállalja sportos oldalát. Kalanddá változtat minden utazást.

Külső megjelenés

Egy nagy lépés a jövő felé

 • Kia EV6 GT áll egy modern épület előtt

  Inspirációra tervezve

  Az izgalmas EV6 GT egy modern és sportos crossover, amely nem marad észrevétlen az úton. Erről a szemet gyönyörködtető motorháztető, a dedikált GT-rács és lökhárító, a karosszéria jellegzetes vonala és még sok egyéb gondoskodik.

 • Töltőre helyezett Kia EV6 GT

  Ultragyors töltés

  A 800 V-os, nagysebességű töltést is támogató rendszernek köszönhetően nem kell hosszú kényszerpihenőket tartani utazás közben. Ne aggódjon a töltés miatt, inkább élvezze az utazást!

 • Kia EV6 GT halad a városban

  Intelligens első lámparendszer

  A Kia új Intelligens első világítási rendszere, az adaptív-fényszóró technológiának köszönhetően lehetővé teszi, hogy éjszaka, a szembe jövők elvakítása nélkül is tisztán lásson az úton.

 • Kia logó a Kia EV6 GT hátulján

  Egyedi megjelenés

  A teljesen egyedi hátsó lámpatest gyönyörű íve vezeti a szemet a hátsó keréktől a csomagtartó vonalán át. Az összetett LED fényforrás-rendszer különleges effektje lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

 • Kia EV6 GT áll a téren

  Szárnyhatású tetőspoiler

  Az EV6 GT határozott, sportos tetővonalát hátul egy szárnyhatású tetőspoiler töri meg. A különleges esztétikai élmény mellett ettől javul az aerodinamika is.

 • Rejtett kilincsek a Kia EV6 GT modellen

  Automatikusan kiugró kilincs

  Nem csak gyönyörű, az aerodinamikát is javítja. Az EV6 rejtett kilincsei automatikusan kipattannak, ha megközelíti az autót, így könnyedén nyithatók.

 • Kia EV6 GT Runway Red színben
 • Kia EV6 GT Moonscape színben
 • Kia EV6 GT Aurora Black színben
 • Kia EV6 GT Snow White Pearl színben
 • Kia EV6 GT Yacht Blue színben

Színt választani könnyű

Rosszul dönteni lehetetlen

A Kia EV6 GT sportos részleteivel és széles, határozott kiállásával a merészség félreérthetetlen szimbóluma az utakon.

Belső kialakítás

Érezzen minden rezdülést

 • Kia EV6 GT első utastere

  Inspirációra tervezték

  A Kia EV6 GT ellenállhatatlan belső tere azonnal felfedezésre csábítja. Az anyagok és a kidolgozottság minősége a kényelemről, az izgalmas GT részetek az élményekről, a csúcstechnológia pedig a biztonságról gondoskodik.

 • USB-C portok a hátső utastérben

  USB-C portok a hátsó utasok részére

  A sportos formatervezés és a dinamikussá tett vezetési élmény a Kia EV6 GT esetében nem megy a kényelem rovására. Sőt, ebből a szempontból is a mezőny elött jár. Erre jó példa, hogy az EV6 GT-ben még a hátul utazókat is USB-C csatlakozók várják.

 • Navigáció a Kia EV6 GT digitális kijelzőjén

  Szemrevaló navigáció

  Az EV6 nagyfelbontású és részletes navigációt kínál a kétzónás, 12,3" méretű ívelt panoráma kijelzőkön. Az AR kijelzőnek köszönhetően pedig le sem kell vennie a szemét az útról - az utasításokat a rendszer a szélvédőre vetítve is megjeleníti.

 • Ülések a Kia EV6 GT első utasterében

  Formatervezett kagylóülések

  A Kia EV6 GT minden rezdülését érezheti. A csúcsminőségű, pihekönnyű első kagylóülések formája tökéletesen követi az emberi test vonalát, a megfelelő pontokra tervezett támasztékok pedig gondoskodnak az extra tartásról.

 • Gombok a Kia EV6 GT középső konzolján

  Intuitív vezérlő

  A középkonzolon található intuitív vezérlőnek köszönhetően egyetlen érintéssel válthat a navigáció, a szórakoztatás és az automatikus légkondicionáló között, hogy még felhőtlenebb legyen a vezetési élmény.

 • Kia EV6 GT kormánykereke

  Tartsa kézben az irányítást

  Az EV6 kormánykerekén minden fontos vezérlést elérhet. Fogadhatja a hívásokat, válthat a zeneszámok között, de a regeneratív fékezést és a vezetési módot is kiválaszthatja.

Az E-GMP platform

Új padlólemez - új lehetőségek

Az E-GMP platformnak és a nagy akkumulátornak köszönhetően az EV6 GT hordozható tápegységként működhet a mindennapi életben vagy a szabadidős tevékenységek során. Ez az úgynevezett Vehicle to-Load (V2L). Az EV6 GT akár 3,6 kW elektromos áramot is biztosít például kempingezéshez, projektoros filmnézéshez vagy akár egy másik elektromos jármű töltéséhez. A 800 V-os, nagy sebességű töltésnek köszönhetően az akkumulátort mindössze 18 perc alatt 10-ről 80%-ra tölthető fel. Ez azt jelenti, hogy mindössze 4,5 perc töltés után 100 kilométert tehet meg.

E-GMP platform metszete

Kapcsolódás

Információ és szórakozás

 • Head-Up Display a Kia EV6 GT kijelzőjén

  AR Head-up Display

  Az új "AR head up display" egy virtuális kijelző ami a szélvédőt használva segít eljutni a céljához. Menet közben a szeme elé vetíti a navigációs utasításokat és minden fontos információt, így teszi még kényelmesebbé és biztonságosabbá az utazást.

 • Hangszórók a Kia EV6 GT utasterében

  Kifinomult hangélmény

  A Meridian prémium hangrendszer magával ragadó élményt nyújt, akár egy podcastot, akár kedvenc zenéit, akár navigációs utasításokat hallgat rajta. A Kia akusztikus hangtér kialakításának köszönhetően a hangzás is hozzátesz ahhoz, hogy különleges utazási élményben legyen része.

 • Digitális kijelző a Kia EV6 GT középső konzolján

  Kezében az irányítás

  Az EV6 GT ívelt panoráma kijelzője nemcsak gyönyörű. Tűéles képen biztosítja a vezetési, kapcsolódási és szórakozási funkciókat. A könnyen használható széles képernyő és a műszerfal csúcstechnológiás, minimalista hangulatot kölcsönöz a belső térnek, tökéletesen kiegészítve a sportos részleteket.

Biztonsági funkciók

Maradjon biztonságban

 • Intelligens első fényszórórendszer: Érzékeli az autó közelében lévő járműveket, és automatikusan kapcsolja a reflektort, ezzel biztosítva a legjobb láthatóságot anélkül, hogy elvakítaná a többi közlekedőt.
 • Kívülről irányítható parkolósegéd: Automatikusan kiáll vagy beparkol, legyen szó párhuzamos vagy merőleges parkolásról. Mindezt az indítókulccsal.
 • Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás: Segít elkerülni az ütközést gyalogosokkal, kerékpárosokkal és más autókkal.
 • Holttérfigyelő kamerarendszer (BVM): Sávváltáskor aktiválódik az index bekapcsolásával, és a terület megjelenik a 12,3" méretű ívelt panoráma kijelzőn.
 • Mögöttes keresztirányú ütközéselkerülés asszisztens: Figyelmezteti minden Ön mögött keresztbe elhaladó járműre vagy gyalogosra, ha pedig ütközésveszélyt észlel, automatikusan fékez.
Kia EV6 GT áll egy modern épület előtt

Galéria

Stílusának megfelelő

Érdekli a Kia EV6 GT?

Ha szeretne többet megtudni a Kia EV6 GT modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Férfi személyautó kulcsot dob fel a kezével