Nő nekidől a Kia XCeed modellnek

Kia 7 év garancia

Kiája minden nap kiemelkedő élményt fog nyújtani

7 év alatt sok minden történhet

A Kia nem csak beszél a minőségről

 7 év alatt akár a legnagyobb álmok is valóra válhatnak. Bármilyen ambíciói is vannak, a Kia Önnel lesz az úton. Extrém körülmények között ellenőrzött minőséggel. A folyamatosan fejlődő előírások és ellenőrzések végig kísérik a Kia autókat a fejlesztéstől a gyártáson át a fogyasztókig. Ez a minőség hozzájárul ahhoz, hogy Kiája minden nap kiemelkedő élményt nyújtson.

A legfontosabb előnyök

A legjobb felhasználói élmény nyomában

 • A legmagasabb minőségi elvárások

  A Kia autókat a legmagasabb autóipari minőségi elvárások szerint készítik. Ez a kivételes minőség teszi lehetővé, hogy a leghosszabb garanciát adja Európában.

 • A nyugalom nevében

  A Kia az egyetlen európai autógyártó, amely 7 év / 150 000 km garanciát vállal termékeire, biztosítva Önt a hosszú távú nyugalomról.

 • Átruházható a következő tulajdonosra

  Ha az autó rendszeresen karbantartott, a garancia átruházható a későbbi tulajdonosokra.

 • Magasabb használtautó-érték

  Ezzel a kedvező ajánlattal a karbantartási költségek valószínűleg alacsonyabbak lesznek, és magasabb újraértékesítési ár várható.

 • Európára kiterjesztett garancia

  A garancia több mint 20 európai országban érvényes.

 • Meghibásodások javítása

  A garancia kiterjed minden olyan meghibásodásra.

Gyakori kérdések

Legfontosabb tudnivalók a 7 év garanciáról

 • A gyártás kimagasló minősége - Európában és a világ többi pontján - ad önbizalmat a Kiának a kiemelkedő garanciavállalásra, mely egyedülálló az európai piacon.

 • Minden új Kia modellre, mely 2010. január 1. után került megvásárlásra és hivatalos Kia márkakereskedő regisztrált. A kereskedelmi használatú járművekre (pl . taxi, oktatóautó) vonatkozó garancia feltételei eltérőek.

 • Igen, néhány elem természetes élettartama limitált, ezért ezekre 7 évnél rövidebb garancia érvényes. Ilyenek például (a teljesség igénye nélkül) a kopó- forgó alkatrészek, mint az ablaktörlő lapátok, fékbetétek, tengelykapcsoló betétek. 7 évnél kevesebb garancia vonatkozik az akkumulátorra, az audio rendszerre, az autó fényezésére is.

 • A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. Kizárólag a tisztán elektromos (EV) járművek akkumulátoraira a Kia 70%-os kapacitást szavatol a garancia időtartama alatt. A HEV, PHEV és MHEV járművek akkumulátorainak kapacitáscsökkenése nem tartozik a garancia keretei közé. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében, kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat. Az alacsony feszültségű (48 V) mild-hybrid elektromos járműveiben használt akkumulátorokra, illetve a segédakkumulátorokra (12 V) a Kia futásteljesítménytől függetlenül az első használatba vételtől számított 2 évig vállal garanciát. A tájékoztatás nem teljes körű, további részletek márkakereskedésünkben, illetve a http://www.kia.com/hu/garancia oldalon.

   

Kia modellkínálat

A Kia teljes gépjármű palettájával várjuk Önt

Modellek

Érdekli valamelyik Kia modellünk?

Ha szeretne többet megtudni a Kia modelljeiről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot egyszerűen és online!

Mosolgyó nő személyautó kulcsot tarta a kezében